Kali Juga : priče za malu djecu | Boris Gregorić

LEZBIJKA LILIT

 

Lezbijka Lilit totalno je pošandrcala. Počela nas je zvati i uznemirivati čak i navečer, kad smo već bili u krevetu. Njezina je meta, naravno, bila moja žena, s kojom sam u braku već punih petnaest godina. I sad odjednom ta luda lezbača koja se napalila na moju ženu! Slučajno smo je upoznali prije nekoliko noći u lokalnome baru. Da bi stvar bila još čudnija, mi nikad, ili gotovo nikad, ne zalazimo u barove. “Odavno su prošla ta vremena kad se išlo u barove”, kaže moja žena i, dakako, u pravu je. No, eto, našli smo se te noći u baru i stvari su otad krenule nizbrdo. Ili uzbrdo, zavisi od kuta gledanja…

Stvorila se niotkuda. Ustvari, sjedila je iza šanka u društvu nekog tipa, vjerojatno pedera. Minisuknja jedva joj je pokrivala bokove. Nosila je čizme i haljinu bez rukava. Na desnom ramenu golema tetovaža, neke ženske glave koja je čas izgledala kao glava Gorgone, a čas kao neka prozračna gracija iz slika prerafaelita… I sve bi bilo u redu i fino da se nije počela drsko upucavati mojoj ženi, i to pred mojim očima!

Naravno, živimo u vremenu općeg beščašća i degeneracije, pa čovjeka sve manje čude aberacije u ponašanju spolova, ali stvar je u tome da je mojoj ženi 55 godina, a lezbijka Lilit nije mogla imati više od 28. Bila je to zavidno drska, reklo bi se i bestidna ofenziva, kakve se ne bi postidjeli ni latinski zavodnici! Malo je nedostajalo da počne grliti i ljubiti moju ženu, koja je bila, mora se priznati, također opčinjena, kao da je pogođena iz topa. Osjećao sam se kao Henry Miller u trenutku kad je u njegov život, poput vulkana, uletjela luda Mona. U toj napetoj situaciji najgore od svega bilo je ovo: moja mi se žena učinila strašno privlačnom i poželjnom. I to u trenutku kad sam joj htio priopćiti da sam se zaljubio u šesnaestogodišnju djevojku s kojom planiram pobjeći u Sao Paolo.

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.