Lift bez kabine | Marinela

VELIKOM DABRU

 

Majka mi je bila alkoholičarka i nesklona radu od rođenja, a otac seoski svećenik u selu S. Selo S. bilo je mirno selo. Tu sam došla na svijet bezbolno i tiho, upravo onako kako bi trebalo otići s njega. Moj život tamo bio je nevin i čist, onakav kako i dolikuje životu malene djevojčice, a možda bi takav i ostao da pet godina kasnije nisam dobila upalu krajnika.

Tko mi je otac nije znao nitko osim njega, a majka je ubrzo nakon mog rođenja umrla od posljedica alkohola, nerada i vođenja ljubavi s pogrešnim muškarcima. Ispalo je da sam siroče, pa su me svi žalili, dojili, pojili i presvlačili. Bila sam svačija beba i bilo je nečeg privlačnog u tome. Zauzvrat, progovorila sam, propuzala i prohodala kada se to od mene očekivalo.

O važnim trenucima mog života, kao i čitavog sela, odlučivao je otac. Tako je bilo na krštenju, a i onda kada sam negdje oko petog rođendana dobila kroničnu upalu krajnika. Jedva sam trpjela bol, a otac mene i kako je prijetila opasnost od gušenja, meni vlastitim krajnicima, a ocu vlastitim grijehom, on odluči i sebe i mene osloboditi onog što je prijetilo da nas uništi. Rješenje je bilo u mom odlasku u grad, najprije u bolnicu, zatim kod gospođe N. U bolnici će mi liječnici odstraniti prvi od tri beskorisna organa, a sama ću odstraniti drugi i tako proći prvi stupanj svoje inicijacije i pustiti plimu snova o Velikom Jebaču.

Odluka mog oca je odluka koja se poštuje. Bilo mi je pet, kada su krajnici već tri dana trulili u bolničkom smeću, a ja sam se, promatrajući svijet iz bolničkog dječjeg krevetića s rešetkama, osjećala nevjerojatno dobro i puna snage. Iako sam bila zdrava za otpuštanje, gospođa N. me nije mogla odmah primiti, pa je otac dogovorio s bolnicom da me zadrže još dan, dva. Tih dan, dva produžili su se na tri, a možda bi se produžili još, da nisam učinila nešto što je ubrzalo moj odlazak. Tog trećeg dana, dok su sva ostala djeca spavala u svojim krevetićima, ja sam bila budna. Bila sam budna jer je bilo pretoplo za spavanje i jer nisam mogla spavati po danu i jer sam se osjećala tako dobro. Ne znam kako se ta olovka našla u mom krevetiću, ali bilo je tako vruće. Stajala sam i kroz rešetke gledala drugu djecu kako spavaju. Da sam imala kojih tridesetak godina više možda bi mi to bilo dovoljno za zabavu. Dosađivala sam se, bilo je vruće, skinula sam pelene, pored jastuka našla olovku. Uzela je i nježno je, ali snažno gurnula u pišu. Lagani bol, malo krvi i osjećaj kao kad pojedeš čokoladu namijenjenu mlađoj sestri. Bilo bi pretjerano reći da sam doživjela orgazam, ali bila je to najslađa čokolada koju sam ikad probala. Naravno, baš kad sam namjeravala uzeti još komadić u sobu je ušla majka sa sestricom u naručju. Ne, u sobu je ušla glavna medicinska sestra s toplomjerima i zatekla me kako se smješkam sa prstićem među nogama i pelenama ispod njih. Prišla mi je bliže i vidjela mrljicu krvi na plahti. Pogledala mrljicu, pogledala mene. Opet mrljicu, opet mene. Ugledavši olovku vrisnula. Ubrzo su se u sobi našle sve sestre s odjela. I tada je gospođa Maja (tako se zvala glavna sestra) proročanski rekla:

‒ Jebo me pas, ali ova mala kad naraste biti će kurva!

Nisam znala što je kurva, ali ubrzo su počeli moji snovi i postalo mi je jasno da je ta riječ povezana s olovkom – malim dabrom koji je nagrizao branu u meni i pobjegao deset godina dalje jer se preplašio voda koje bi mogle poteći. A vode su se skupljale. Čekale hrabrijeg dabra.

Možda bi mi otac i gospođa N. oprostili taj događaj, prepustili ga zaboravu, ali kažu da sam poslije toga kad god bi me netko upitao što želim biti kad odrastem uvijek odgovorila „Kurva“. I tako, kako sam uskoro trebala krenuti u školu i kako nije zgodno da jedno dijete sela S. ili bilo koje dijete po gradu priča da će biti kurva kad odraste, snažne ruke gospođe N. i istjerivanje đavola koje je nadamnom vršio moj otac osobno (i koje je bilo više smiješno nego zastrašujuće), ipak su mi uspjeli otjerati tu ideju, ako ne iz glave, onda bar iz usta. Od tada sam i ja poput svojih prijateljica, ako bi me tko upitao, odgovarala da želim biti učiteljica, doktorica, glumica ili već neko glupo žensko zanimanje. I ponovo postala onakvom kako se očekivalo od mene. To danju. A noću… imala sam svoje snove.

U prvim snovima Veliki Jebač se pojavljivao u liku dabra iz crtanog filma, da bi malo po malo dobivao oblik prave životinjice. Iako su dabrovi poznati kao graditelji, Dabar i ja smo se većinom zabavljali rušeći nasipe i vodene brane koje su napravili otac i gospođa N.. U nekim posebnim slučajevima i mi bi napravili svoju branu. Ona je uvijek bila kružnog oblika i sklepana od najrazličitijih materijala, automobilskih guma, banana, letećih tanjura, karanfila, pisaćeg pribora ili jednostavnije, od drva koje je gospođa N. kupila za ogrijev. Gotovo svake noći igrali smo se Dabar i ja, sve dok mi se u snove nije umiješao jedan dječak. Tada ga je Dabar izgrizao zubima i ispljuskao repom, a i meni radio svakakve gadosti. Počela sam se bojati svojih snova. I željela ih istovremeno. Snovi su postali erotski. Od životinjice teške 20 – 35 kg nastao je moj mučitelj od 130 kg, od mekanog tamnosmeđeg krzna ostala je samo riđa brada, a od vodene brane vodeni krevet ili već neka podloga.

Danju, išla sam u školu i bila uzorno dijete. Noću, sanjala sam svoje snove. I danju, i noću, vode su se skupljale. Vode su se skupljale dok sam slušala prijateljice. Dok sam ih gledala kako jedu sladoled, kako se smiju, zaljubljuju. Dok sam ih gledala kako rastu, oblače se, šminkaju. Vode su se skupljale dok sam se promatrala u ogledalu, primijetila da mi rastu grudi, dobila prvu menstruaciju, dlake pod pazuhom, prve muške poglede. Dok sam sjedila u sobi i čitala, a gospođa N. u kuhinji raspravljala s gospođicom V. koja je bila tako stara da mi je uvijek bilo glupo zvati je gospođicom. Dok sam morala vratiti izgubljeno mače na ulicu gdje sam ga i našla. Dok nisam smjela nabaviti psa da me šeće i upozna s nekim. Dok sam sanjala Dabra. Dok nisam smjela ići na školske izlete. Sanjala Velikog Jebača. Dok sam morala pojesti posljednje zrno graha iz tanjura. Dok sam razmišljala o svojoj majci, slušala oca kako čita Isusove prispodobe i izgubljenoj ovci, drahmi i sinu. Dok sam držala olovku, grizla je. Devet godina, vode su se skupljale, a dječji svijet u meni curio je polako kroz napukle daske. Napunila sam četrnaest. Brana je pukla.

Tog dana, za moj četrnaesti rođendan, gospođa N. ustala je ranije nego obično, ispekla tortu, otišla u dućan i kupila 15 svijeća, 14 malih rođendanskih i jednu veliku za masturbaciju. Stavila 14 svjećica na tortu, a onu jednu sakrila ispod jastuka. Skuhala ručak.

Te noći, sanjala sam kako se ljubim s jednim dječakom iz razreda. Spustila sam se na koljena, otkopčala mu traperice pružila ruku i tada vidjela da umjesto spolovila ima običnu olovku. Htjela sam pobjeći, no on me je zgrabio i zadržao glavu tako da mi je vrh olovke bio uperen u oko. Pomaknula sam glavu, pogledala uvis i nisam vidjela ništa osim ogromnog trbuha. Bio je to trbuh Velikog Jebača. Probudila sam se i pogledala na sat. Ništa zanimljivo, sat je kao i uvijek pokazivao koliko ima sati. Bilo je tako jebeno vruće pa sam prišla prozoru da ga otvorim, podigla roletu i ispred prozora je lebdio veliki ružni balon, vidjela sam jasno. Zbunila sam se, protrljala oči i pogledala ponovno. Ispred prozora je lebdio balon velik 130 kg, imao je riđu bradu i cerio se. Ljuta, otvorila sam prozor. Ništa nije lebdjelo u zraku. Prepao se Veliki Jebač, pomislila sam. Možda nema Velikih Jebača, pomislila sam, legla u krevet i odspavala još sat, dva.

Bila je kasna jesen, sumrak, gospođa N. je otišla u svoju sobu masturbirati, a ja sam sjedila u kuhinji u sivim čarapama s halterima i igrala se komadićem torte. Obukla haljinu, cipele i kaput i izišla na ulicu.

Bio je sumrak, prohladno. Nespretno sam hodala, prvi put u visokim potpeticama i osjećala se prilično praznom.

Ušla sam u lokal. Bilo je malo ljudi, zadimljeno i činilo se sasvim obično iako nikad do tad nisam bila na nekom sličnom mjestu. Striptizete, dugačak šank, ogledala, glasna muzika. Stajala sam neko vrijeme kod izlaza i možda bi tako i ostala, okrenula se i izišla, da mi nije prišao konobar i zamolio za kaput. „Tko ga jebe“, rekla sam, što god to značilo, konobar je rekao „Hvala“, nasmijao se. Krenula sam prema šanku i prolazeći kraj jednog od ogledala ugledala se kako stojim u visokim potpeticama, crnoj pripijenoj haljini i poželjela se. Osjetila kako curim, što god to značilo. Osjetila pogled, okrenula se. Za šankom je sjedio on, debeli Dabar od 130 kg i cerekao se. Prišla sam mu i sjela pored njega. Bio je pijan kao svinja. Naručio mi je piće. Pričao je neprestano, slina mu se cijedila niz bradu. Usta su mu bila crna od vina. Rekao je da ima tiskaru i da će mi tiskati knjigu. Već i sama pijana, rekla sam mu da super, ali da su rođendanske svjećice premale za masturbaciju. Na što se on nacerio, a ja, ne znam kako mi je to uspjelo, ali jednom sam mu rukom stisnula šamar a drugom muda. Stolica je popustila. 130 kg palo je na pod, zarlilo se. Stajala sam nad njim i umirala od smijeha. Svi su se smijali. Pogledala sam ispod sebe i vidjela da još uvijek nepomično leži. Prepala sam se. „Pazi mala, to je stari trik“, rekao je barmen. Okrenula sam se prema glasu i u taj tren su me ščepale njegove ruke, povukao me na sebe. Uhvatila sam se za šank, ali već je bilo prekasno. Haljina mi je pukla, moja guza našla se na njegovom trbuhu, a sekundu kasnije i njegov jezik u mojoj pički. Od njegovog trbuha nisam vidjela ništa za što bih se mogla uhvatiti. Tada je prišla jedna od striptizeta, primila me za ruku i sjela na njega. Jednom rukom je držala moju ruku (meni je prijetila opasnost da s njegovog trbuha padnem na pod), drugom rukom držala je bocu, smijala se, stenjala, nabijala na njega. Tada smo zamijenile mjesta. Sad, kada sam ja bila na njemu, bacio je striptizetu i njenu bocu u stranu i počeo cviljeti i dahtati još jače nego prije. Koprcao se tako snažno da sam trebala uložiti sav trud da ostanem na njemu. Primila sam se čvrsto za njegovu košulju, vozila sam se na njemu kao u autiću iz luna-parka i tada je nespretno naletio na razbijenu bocu, staklo mu je izrezalo lice, vrat, napunio me spermom. Ustala sam uzela kaput, ljubazni konobar me otpratio do izlaza. Bila je kasna jesen, jutro, prohladno.

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.