22.09.2015. Booksa

Olja i Marinela na BEK-u

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta Besplatne elektroničke knjige tri nova prozna naslova.

Sada možemo besplatno pročitati treće, prošireno izdanje zbirke priča Nasmijati psa Olje Savičević Ivančević, koja sada sadrži 23 priče, a za čiji je rukopis autorica dobila nagradu Prozak časopisa Zarez i izdavačke kuće Algoritam za autore kratke priče do 35 godina. Osim Oljine zbirke, dostupne su nam i prve dvije Marineline knjige kratkih priča, Lift bez kabine i Pušite li?

DPKM će tijekom listopada objaviti i ‘muški prozni blok’: romane Ljeto u gradu Zorana Lazića, Posljednji dani panka Gordana Nuhanovića i Ljubav je sve Krešimira Pintarića.

Spomenimo i da je zabilježen uspjeh redizajniranih stranica projekta. Redizajn je lansiran u travnju, a broj rujanskih posjetitelja porastao je za 29 posto u odnosu na travanj , dok je broj čitanih knjiga porastao za čak 184 posto.

http://www.booksa.hr/vijesti/blitz-vijesti/olja-i-marinela-na-bek-u

 

ženski prozni blok 2015___booksa 01

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.