01.11.2018. Booksa

Prevođeni, nagrađeni i besplatni

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima objavilo je u okviru projekta Besplatne elektroničke knjige tri nagrađivana i prevođena naslova hrvatskih prozaika.

Autofikcionalni roman Album Miroslava Kirina dobitnik je Nagrade Jutarnjeg lista za najbolju proznu knjigu u 2001. godini.

Roman Izlaz Zagreb jug Ede Popovića popraćen je nizom sjajnih kritika, kako u domaćim medijima, tako i u inozemnim za engleski i njemački prijevod.

Zbirka priča Nahrani me Romana Simića prevedena je na njemački jezik, a jom je osvojio i nagradu Kiklop za najbolje domaće književno djelo godine 2012. godine, dok mu je za jednu od priča iz te zbirke dodijeljena nagrada Večernjeg lista Ranko Marinković.

Novi su naslovi dostupni u četiri najraširenija formata za e-knjige (HTML, ePub, PDF i MOBI) i mogu se pronaći na znanoj nam web stranici.

 

http://www.booksa.hr/vijesti/blitz-vijesti/prevodjeni-nagradjeni-i-besplatni

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.