06.06.2017. Booksa

Pucketanja u vrtu svijeta

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima objavilo je u okviru projekta Besplatne elektroničke knjige tri zbirke pjesama nagrađivanih hrvatskih autora: Na kraju taj vrt Gorana ČolakhodžićaOstatak svijeta Ivice Đikića i Pucketanja Branislava Oblučara.

Goran Čolakhodžić i Branislav Oblučar dobitnici su Gorana za mlade pjesnike, dok je Ivica Đikić dobitnik više važnih nacionalnih i regionalnih književnih nagrada.

U kritici Čolakhodžićeve knjige Booksina Kristina Špiranec napisala je da je “riječ o vrlo darovitom i zrelom pjesničkom glasu koji bi mogao zauzeti važno mjesto u našemu suvremenom književnom vrtu.”

Novi su naslovi dostupni u četiri najraširenija formata za e-knjige (HTML, ePub, PDF i MOBI), omogućujući online čitanje i/ili preuzimanje na vlastite uređaje, čime je zajamčeno optimalno čitateljsko iskustvo na svim trenutno postojećim računalnim uređajima, nezavisno od dijagonale zaslona na kojima se e-knjige čitaju, kao i mogućnost ispisa na kućnim pisačima.

Sve knjige mogu se pronaći na Besplatnim elektroničkim knjigama.

http://booksa.hr/vijesti/blitz-vijesti/pucketanja-u-vrtu-svijeta

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.