19.03.2020. Slobodna Dalmacija

U izolaciji ste? To je pravo vrijeme da krenete na put oko svijeta, odete u muzej, naučite strani jezik ili, zašto ne – tverkate?

O.K., vrijeme je da se pokrenemo, nema boljeg trenutka od ovoga u korona-izolaciji.

Nema ležanja, nabijanja kilograma, očajavanja kao da je cijeli svijet stao, čekanja da napast ode svojim putem. Dižimo se i ravno u kućnu teretanu, u pravcu tečajeva sambe, rumbe, valcera.

Postanimo đaci, naučimo ono što smo propustili kroz besplatne tečajeve engleskog ili nekih drugih jezika. Napravite novi kolač, naučite bojiti uskrsna jaja, usavršite šminku, pročitajte knjigu. Jer, ako nam je korona donijela limune, vratimo joj tako da od njih napravimo slatku limunadu.

Upravo nju mi vam pomažemo napraviti: od stotina tisuća tutorijala i tečajeva odabrali smo neke vrlo zanimljive. Vaše je da uključite računalo, upišete u tražilicu navedene adrese i krenete.

S hashtagom #Ostajemdoma uistinu ostanimo doma, a istodobno krenimo svijetom.

[…]

Kraj dana možemo uz malo opere okončati i nekim dobrim štivom. Čita vam se nešto, a ne znate što. Imamo lijeka i za taj problem. Na stranici Elektroničke knjige nalazi se mnoštvo lijepih riječi, od poezije do proze, s odličnim domaćim imenima. Krenite u pisanu avanturu.

 

https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/u-izolaciji-ste-to-je-pravo-vrijeme-da-krenete-na-put-oko-svijeta-odete-u-muzej-naucite-strani-jezik-ili-zasto-ne-tverkate-1010315

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.