Roki Raketa
296
 
Zoran Malkoč

Roki Raketa

[proza] Biblioteka Online Razvedena, prepuna apsurda i mjestimice montipajtonovska, Malkočeva bajkovita priča iz naše današnjice i nedavne prošlosti crnohumorno i kritički secira brojne nam društvene, književne, političke i ine patologije. Na fonu radnje, koja povremeno ima tour de force karakteristike, niže se plejada likova koji utjelovljuju zastranjenja hrvatskog društva u posljednja dva desetljeća.
Bog neće pomoći
290
 
Marko Pogačar

Bog neće pomoći

[proza] Biblioteka Online Bog neće pomoći zbirka je priča izvanredne, prijeteće atmosfere, netaktilne i detaljistički lirske, koja se međutim na vrlo promišljen način referira na aktualnu društvenu stvarnost… To je ona poetika postapokalipse što motoriku sadašnjice dovodi u pitanje, karakteristična i za Pogačarevo vrlo vrijedno pjesničko stvaralaštvo.
Samosanacije
292
 
Suzana Matić

Samosanacije

[proza] Biblioteka Online Samosanacije Suzane Matić tako su jedna od onih “malih” knjiga koje proizlaze iz sitnica, detalja, svakodnevice filtrirane kroz vizuru suptilne i rafinirane promatračice i zapisivačice koja itekako zna kako najtananije osjećaje i najbolnija životna posrtanja prenijeti u mrežu teksta u koju se doista teško ne uloviti.
Jagna Pogačnik
100% pamuk
295
 
Ivana Bodrožić

100% pamuk

[proza] Biblioteka Online Ako je s romanom Hotel Zagorje i bilo mjesta sumnjama, Ivana Bodrožić ovom kratkopričaškom zbirkom dokazala se kao suverena, vješta i zrela pripovjedačica koja posjeduje zavidnu sposobnost da pojedinosti banalne svakodnevice izoštri i razradi u minuciozne napetice. 100% pamuk proza je za promišljanje, identifikaciju, iscjeljenje i stopostotni užitak.
Vanja Kulaš, Arteist

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.