Dnevnik iz JNA i druge glose i arabeske
348
 
Stanko Andrić

Dnevnik iz JNA i druge glose i arabeske

[proza] Biblioteka Online Dnevnik iz JNA i druge glose i arabeske zbirka je posvema raznorodnih tekstova u kojima autor, u skladu sa suvremenim mu poetičkim strujanjima, briše čvrste granice između povijesti i pripovijesti, pridajući na taj način upravo tekstu presudnu važnost u oblikovanju povijesnoga vremena.
Leo Rafolt, Anagram
Bog vas mrzi
352
 
Velimir Grgić

Bog vas mrzi

[proza] Biblioteka Online Roman Velimira Grgića Bog vas mrzi napeti je dinamični triler i tarantinovski omaž poetikama krvavih osvetničkih jurnjava, dobro uklopljenom u našu postsocijalističku stvarnost, koja na svoj način i generira i motivira protagoniste ove vrtoglave priče. Priče koja je u cijelosti fikcionalna, ali kakvu može „izmisliti“ samo stvarnost, ili ako baš hoćete, lucidan pisac uronjen u nju.
Agenti kulture
353
 
Gordan Nuhanović

Agenti kulture
zabavno štivo

[proza] Biblioteka Online Agenti kulture roman je koji najjednostavnijim pripovjednim postupkom razobličava „stvarnost“ domaćih književnih i kulturnih festivala – pukim opisivanjem stanja kakvo ono jest. Pred nama je drugo, izmijenjeno izdanje, koje se zapravo pojavljuje u svojem izvornom, prvotno zamišljenom, ali neobjavljenom obliku.
Davor Ivankovac  

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.