Abeceda nestajanja | Robert Vrbnjak

PISMO AUTORU KNJIGE KAKO POSTATI STO POSTO ZADOVOLJAN SVOJIM ŽIVOTOM?

 

Poštovani gospodine Gómez,

kako odrediti svoje prioritete i postaviti ciljeve, kad opet ne znam gdje sam ostavio ključeve, a ni gdje mi je mobitel?

I na koji način pronaći unutarnju ravnotežu, kad već sat vremena ne uspijevam pronaći čiste gaće i dvije iste čarape, a ni šampona za kosu više nema?

Kako ostati usredotočen na sadašnji trenutak kad stalno mislim na ono što mi se dogodilo jučer, ono kad sam ispao budala u svakom pogledu, a i sutra ću opet definitivno ispasti?

Recite mi kojom tehnikom zadržati mir u glavi, kad mi glava svakog trena prima toliko informacija da o nikakvom miru tu ne može biti riječ.

I kako da se posvetim višim ciljevima kad ne znam ni koji su mi niži?

Napisali ste da čovjek mora stupiti u vezu s drugim ljudima. To je lijepo, ali ja bih radije najprije sa sobom uspostavio vezu.

Još samo jedno pitanje: kako biti opušten, sretan, druželjubiv i sto posto zadovoljan svojim životom, kad moj život već odavno nije moj?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

 

Vaš najvjerniji čitatelj.

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.