Kao kad progutaš brdo balona | Zoran Malkoč

6.

 

Počeo sam se baviti mišlju da opelješim Bilju. No ona je bila brža. U njezinu raskošnom tijelu stanovala je dobra duša male sestre Srca Isusova. Od Tablete je saznala za moje dužničke brige i odmah ih riješila na svoj elegantan način. Po isteku tog dana nisam više bio dužan Kecu i Rani, ali sam bio dužan Bilji. Sutradan je ona došla naplatiti svoj dug. Poslali smo Kontraša u Roland i kućica je bila samo naša.

S radošću sam počeo otplaćivati dug, prvi koji sam nakon dugo vremena mogao riješiti vlastitim snagama.

– Nemoj tak’ naglo – reče Bilja kad sam poput pastuha krenuo na nju – Ne žur’mo nidi. Večeras nema onog ludova da nas ganja.

– A napal’la si se na njeg, jel?

– Ma daj!

– Ma nema veze. A ja sam napaljen na tebe još od prekjučer. Jučer sam ga triput bacio u nesvist, danas dvaput, al ništ’ ne pomaže. Opet mi se dig’o. ‘oće tebe i amen.

No Bilja je i dalje igrala svoju igru. Htjela je da zapalimo džoint kako bi se opustili. Pristao sam, mada meni nije bio potreban. Popušili smo ga i izvalili se na krevet. Glava mi je na njezinu stomaku. Neko sam vrijeme samo tako ležao ne mičući se, zagledan u reprodukciju Posljednje večere, ostavštinu Kontraševe bake, koja je, kao i čitav zid, bila prekrivena sivkasto-zelenkastim gljivicama od vlage. Isus blago gleda u mene. Taj mi pogled hladi čelo. No ispod glave osjećam vrelinu Biljine utrobe, užareni komad željeza koji napinje kožu i bode me u potiljak. Potiljak bridi, vrelina svrbi i peče.

Lagano pomičem glavu. Spuštam se do njezina Venerina brijega i trljam glavom o nj. Bilja mi odgovara mičući bokovima. Samo to pokazuje da je živa, ostali dio njezina tijela kao da ne postoji, oči netremice gledaju ravno u golu žarulju. Ona vrelina postaje neizdrživa i ja mahnito rujem po njoj.

Smaknuo sam joj majicu i jezikom uronio duboko u pupak, pogodivši ravno u centar vreline. Ona vrisne, a njezino tijelo se stane grčevito uvijati. Vrelina je sad vani, sabijena u uski procijep između naša dva tijela. Rukom sam se popeo uz bedra i prešao preko brazde, a zatim je oslobodio gaćica. Pred mojim očima se ukazala čudovišna, prelijepa pička. Pod golom žaruljom vidjele su se i najfinije dlačice. One duže bile su slijepljene i spustile su se na grubu vojničku deku, ličeći na neko krhko, tamnožuto blago. Gledao sam ih kao začaran kad Bilja reče:

– Šta s’ blen’o k’o telac? De učin’ nešt’ s grijanjem. A onda se vrat’ i liž’ me.

Skočio sam s kreveta i upalio dva kola na štednjaku, naše jedino grijanje, pa se vratio do Bilje.

Ležala je preda mnom, raskrečena, natečena, golema. Imala je velik klitoris, baš kao kakav kurčić. Treperio je pod mojim užarenim dahom. Nisam ga uopće trebao dodirivati, bilo je dovoljno uspaljeno disati na centimetar od njega i Bilja se grčila kao na mukama. Rastvorio sam je prstima i sjurio se u nju.

Zatim sam ga izvadio i samo prislonio uz nju, puštajući ga da joj pulsirajući dodiruje klitoris.

– Igraš se, a, igraš se.

– De mi sise, Biljo, u’vat’ rukama svoje sisur’ne i de mi i’!

Učinila je to. Stisla ih je krvnički i bradavice su se uzdigle prema meni kao dva prijeteća oka. Došlo mi je da ih odgrizem i zdrobim zubima, no samo sam ih primio u usta. Tad je Bilja podivljala. Jebala me sisama. Njega snaga, koju sam u Brooklynu naslućivao, sad je eksplodirala, vitlajući mojom glavom u svim pravcima. Gušio sam se, ustiju punih njezina bijesnog mesa. Ruke su me držale za glavu i potiljak i nabijale me, činilo mi se da joj se sisa beskonačno izdužuje i ruje po mom grlu i ide još dalje prosipajući u moje tijelo opak otrov. Divljački sam zagrizao. Bilja vrisne i odgurne me od sebe.

– Kretenu! – reče uzimajući sisu u ruku i prelazeći prstom po tragovima zuba.

– Možd’ sam kreten, al’ te sve’dno jebem i jebać’ te i dalje. Izgrišću te do krvi, vid’ćeš, iskrvar’ćeš tu, ne’š odavde živa otić’ – govorim joj nagnut prijeteći nad njom dok mi kurac ritmički udara po njoj. Usne joj drhte od uzbuđenja, oči me gledaju kroz maglu nekog opojnog straha.

Počeo sam je gristi poput mačora. Bjesomučno se trzala uzvraćajući mi ujede. Stali smo se silovito jebati u frenetičnom ritmom. Zatim sam prestao i izvadio ga van, bježeći od nje, a ona je podigla dupe i krenula za mnom svojom halapljivom rupetinom. Trgala mi je kitu kao što je neki dan trgala mjenjač trljajući se po klitorisu prije nego što ga je opet strpala unutra. Svršavala je. Kad sam to shvatio, ščepao sam je za kosu i povukao joj glavu unatrag.

Voljela je to, o, voljela je to. Ležala je kao mrtva, ali je i dalje cičala dok sam je povlačio za kosu. Taj nenormalni, životinjski cijuk punio me neizrecivim zadovoljstvom. Uništio sam te, kurvetino, uništio sam te. Tad ona reče, posve ljudskim glasom:

– Ajmo sad malo zguza.

Okrenula je prema meni svoje veliko dupe i namjestila se poput kuje, rastvorivši se kao prekrasan mesožderkin cvijet što mami kukca prije nego što će ga progutati. To sam i bio, naivan insekt. Ugurao sam ga u nju doslovce propadajući. Uhvatila me u svoj ritam i počela mljeti. Sise su joj strugale o vojničku deku grubu poput šmirgla u sporom i teškom ritmu njihala. Navaljivao sam odostraga osjećajući svoju nedovoljnost i želeći sav ući u taj kotao u kojem sam se rastapao. Biljinom se pičkom valjala tekuća lava. Nije mi pržila samo kurac,nego se izlijevala iz nje i kapala mi po bedrima, slijevala se do nožnih prstiju koje sam grčevito zabijao u krevet tražeći oslonac. Isusov pogled više nije bio blag, nije to više bio ni njegov pogled, plamenovi sa štednjaka davali su mu zlurad izraz suca koji čeka ishod borbe koja se odvijala pred njegovim očima.

– Uvat’ me za kosu, čupaj me, tuc’ me, idiote, majmune, krret…

Ispunio sam joj želju, povukavši joj glavu unatrag. Opet je počela cviliti. Gledala je u strop i kroz njega u nebo, kamo sam je slao sa svakim novim ubodom. Drugom sam je rukom udarao po guzici koja se zažarila kao furuna za kestenje. Rekao sam joj, morao sam joj reći, bilo je to jače od mene:

– Ubić’ te, kučko bestidna, ubić’ te, majku ti jebem!

– Govor’ mi to, udaraj me, tuc’ me, tuc’ me!

Nabijao sam se u nju i režao, urlao da ću joj izjebati sina, mater i oca, udarao je i povlačio za kosu. Kad smo svršili, u ruci mi je ostao pramen njezine kose.

– Ak’ vak’ nastavimo, posta’š ćelava.

Nije ništa govorila. Samo me je gledala i blaženo se smiješila. Krenuo sam pišati. Tek što sam ustao, ona skoči i proguta mi još nadignutu kitu. Isuse, nikad još nisam vidio takvu brzinu, takav prijelaz iz potpunog mrtvila u akciju. Bila je baš poput one velike južnoameričke žabe. Gledaš je, nepomična je kao Budhin kip, po cijeli dan je nepomična, ali kad naiđe plijen, proždre ga brzinom munje. Mislio sam na tu žabu, gledao Biljinu glavu kako mi ždere utrobu i – svršio sam.

Te iste noći, nakon što je otišla, pojavio se Romeo, nebeski pijan, izgrizao je Kontraša, razlupao nam čitavu kućicu u cvijeću, urlao da me voli iako sam gubitnik i nekoliko me puta ubo nožem. Kontraš se nasmrt uplašio i otišao po policiju, a Romeo je prestao razbijati i upitao me jesam li zainteresiran za jedan dobar posao.

– Zainteresiran sam za bilo kaki pos’o.

– Dobro – rekao je i zaspao. Ono silno divljanje potpuno ga je iscrpilo. Nije bilo šanse da ga probudim kad je stigla policija. Jedan od murijaša, simpatičan momak s brkovima i širokim nasmijanim slavonskim licem, također ga je pokušao probuditi. Uzalud.

– Ma ni’ ustvar’ bilo ništ’, momak se sam’ malo napio – rekao sam.

Kontraš je šutio. Brkati policajac je već htio otići, no onaj drugi se nije dao.

– Pa ne moš’te se vi dečki sam tak’ zajebavat i zvat policiju na intervencij’. Šta da vas sad sve privedemo?

– Pa kol’ko se sićam, ja vas nisam ni zv’o.

Sad smo svi gledali u Kontraša.

– Ma dobro, u red’, pustite ga nek spava.

Otišli su. Kad se Romeo ujutro probudio, opet je nasrnuo na Kontraša. Ovaj je izletio iz kućice, a Romeo me po drugi put upitao jesam li zainteresiran za jedan dobar posao.

– Zainteresiran sam za bilo kaki pos’o.

– Dobro – reče on – javić’ ti se.

Nekoliko dana poslije počeo sam raditi za jedan od fondova u kuponskoj privatizaciji. Stvarno najbolji posao koji sam ikad radio.