Tragovi goveda | Mladen Blažević

ŠTO ĆE MI NOVCI, AKO NEMA ŽENA

 

I onaj stari… i njegova krava… Bjelka… Jebala ga Bjelka! A šta mi ga ima biti ža, ni prvi ni zadnji kog sam opalio. Radio sam ja i gorih stvari od tog. Što ako sam mu proda nazad njegovu kravu. Nije to više njegova krava. Ima druge rogove… i šare.

Dosta je ovog posla. Uvatiće me. Joja kaže da se neki žandar gadno raspituje… neki mlad, friški, ne pije i ne kurva se. Takvi su najgori. Otiću za Milanom u Amerku. Tamo ima žena kolko voliš. Samo da imaš para… a nešto se nakupilo.

Što je onako Joja promijenio lice kad sam mu pričo za onu malu što sam je… kaže: „Budalo to je Gnjacina ćer.“ Šta ja znam čija je ćer… jebe mi se… zapravo… jebalo mi se… he,he. I on bi prekino s ovim… usro se valjda… Da… treba znati kad je dosta. Milan je šmugno. Nije nikom ni reka. Samo frrr… Ode čovjek u Amerku. Iću i ja… jebem ti ja ovaki život. Ja kradem, izlažem se, a Joja… on ubire… Našo kupca… je… nije ga više lako naći… al’… Ma i sve to al’ i te pare da imaš gdje potrošiti. Jebem ti gradske kurve. Sve ih… al’ nešto mlado, vitko, nježno al’ divlje, brani se ko ona mala… onako nešto, da ti nije žao kad se istreseš. A ne prvo plati… a ona se rastegne ko kravetina, pa ti po njoj đipaj kako znaš. Gotovo je gotovo, moj Marko… Izvuci novce od Joje i bježi.

Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ukoliko se slažete, tada prihvaćate korištenje kolačića i web stranice sukladno našoj politici privatnosti.